11 організацій з України – координатори проектів Еразмус+ Розвиток потенціалу молоді


Вітаємо 11 організацій з України з перемогою як координаторів проектів* Еразмус+ Розвиток потенціалу молоді, особливо команду Національного технічного університету «Дніпровська політехніка». Очікуємо деталі щодо інших проектів, де є партнерами організації з України.

За результатами попередніх конкурсів в Україні вже реалізується 18 проектів, з яких 7 координують українські організації на загальну суму гранту 556 340 євро. Серед грантхолдерів разом з громадськими організаціями один проект координує Харківський державний університет харчування і торгівлі.

During 2017-2018 two calls for proposals 47 projects were selected for funding with participation of 35 Ukrainian organizations in partnerships with European and Eastern Partnership countries, including 19 as coordinators. Total EU-funded grant amounts at 4 736 042 €.

Перелік і деталі всіх проектів з розвитку потенціалу молоді можна знайти на сайті Порталу результатів проектів

Матеріали виконавцям проектів розвитку потенціалу у сфері молоді за результатами конкурсів, розміщено за посиланням.

Коротка презентація виконавцям проектів з минулого року.

*Проекти повинні бути зареєстровані в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України як міжнародна технічна допомога, для визнання, підтримки та застосування відповідних пільг, наприклад звільнення від продажу валютних коштів, ПДВ тощо.
Команда НЕО в Україні надає консультації щодо реєстрації, листи підтримки для віз учасників, розміщює інформацію про заходи, діяльність, результати проектів.

ІНСТРУКЦІЇ ЩОДО РЕЄСТРАЦІЇ

Вітаємо команди та запрошуємо до співпраці!

Попередня Презентація Програми Еразмус+ в рамках II Фестивалю освітнього лідерства "CLEVER" ...